top of page

✅ Op maat gemaakte oplossingen    ✅ Klantbeoordeling: 4,8/5 ⭐    ✅ Uitstekende klantenservice    ✅ Duurzame en hoogwaardige materialen

B25_Wit_2014_16_1080x1080_0.jpg

Zonneschermen

U hebt een prachtig terras bij uw woning of huis aangelegd. Gefeliciteerd met deze nieuwe vierkante meters waar u en uw gezin met zekerheid genieten! Maar een mooi terras is pas écht compleet als deze is voorzien van een slimme aanbouw die u kunt zien als een sfeervolle en passende aanvulling op het bestaande interieur en exterieur.

Binnenzonwering-jaloezieen-MHZ-WAREMA-ABZ-BD-line-op-maat-gemaakt-Zonwering-Westland-ZW-Gr

Geniet van de zon, zonder de hitte – zonneschermen voor ultiem buitenplezier.

Onze merken

Van Dyk is makkelijk in de communicatie en kon zeer snel schakelen op langs te komen. Zal hun ten sterkste aanraden aan anderen en in de toekomst weer gebruik van hun diensten maken.

Ciryadin

Google Review

image.png

Hij en zijn team komen gemaakte afspraken na, werken snel en nauwkeurig. Etienne denkt met je mee en is een zeer vriendelijke man met oog voor details.

Ton Belmer

Google Review

image.png

De mannen hebben zeer netjes gewerkt! Afspraken zijn netjes nagekomen en het werk is mooi gemaakt binnen de afgesproken tijd. Naast de vraag denken ze ook actief mee voor het uiteindelijk gewenste resultaat. 👌

Werner Out

Google Review

image.png
bottom of page