top of page

✅ Op maat gemaakte oplossingen    ✅ Klantbeoordeling: 4,8/5 ⭐    ✅ Uitstekende klantenservice    ✅ Duurzame en hoogwaardige materialen

Horren

Een hor is dé bescherming tegen ongewenste insecten die de vervelende gewoonte hebben – vooral in de zomermaanden – om zoemend de huiskamer binnen te vliegen door de openstaande ramen en deuren. Helaas is het door het warme weer van dat moment ook geen optie om de deuren en ramen te sluiten want het behouden van een comfortabel binnenklimaat heeft ook prioriteit.

Binnenzonwering-jaloezieen-MHZ-WAREMA-ABZ-BD-line-op-maat-gemaakt-Zonwering-Westland-ZW-Gr

Natuurlijk licht, zonder de hinder van insecten

Onze merken

Van Dyk is makkelijk in de communicatie en kon zeer snel schakelen op langs te komen. Zal hun ten sterkste aanraden aan anderen en in de toekomst weer gebruik van hun diensten maken.

Ciryadin

Google Review

image.png

Hij en zijn team komen gemaakte afspraken na, werken snel en nauwkeurig. Etienne denkt met je mee en is een zeer vriendelijke man met oog voor details.

Ton Belmer

Google Review

image.png

De mannen hebben zeer netjes gewerkt! Afspraken zijn netjes nagekomen en het werk is mooi gemaakt binnen de afgesproken tijd. Naast de vraag denken ze ook actief mee voor het uiteindelijk gewenste resultaat. 👌

Werner Out

Google Review

image.png
bottom of page